OVER LARISSA

Hoi allemaal! Mijn naam is Larissa, en dit is mijn school blog. Hier op blog ik wekelijks over verschillende onderwerpen. Zo deel ik onder andere mijn schoolopdrachten, maar zal ik zo nu en dan ook persoonlijke artikelen plaatsen, om het net iets leuker en interessanter te maken. Schoolopdrachten zullen gelabeld zijn met het vak waar het voor is, overige met ‘persoonlijk’ of iets anders.

Mijn hobby’s

Mijn volledige naam is Larissa de Vos, en ik ben inmiddels al achttien jaar op deze aardbodem te vinden. Mijn hobby’s zijn schrijven (ha, surprise), fotograferen, mij bezig houden met mode en trends, het lezen van blogs en tijdschriften en het delen van al mijn verhalen op het internet. Doordeweeks ben ik te vinden in Zwolle op de opleiding mediaredactie. Dit is een opleiding waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan: van schrijven, tot fotograferen, tot het bouwen van sites en tijdschriften en bloggen!

 

www.styledbylarissa.nl

Op deze blog komen veelal schoolopdrachten voorbij, en ik probeer het voor jullie redelijk interessant te houden door af en toe wat persoonlijke verhalen te delen. Toch snap ik het als je meer wilt lezen over mijzelf, en minder over wat ik nou precies leer bij bijvoorbeeld Communicatie Marketing en Media. Daarvoor kun je terecht bij mijn eigen, persoonlijke blog waar ik heel trots op ben en waar ik met heel veel plezier dagelijks blog. Klik hier om mijn eigen blog te bekijken!