IK BEN GESLAAGD!

Joehoe! Je leest het al aan de titel en ziet het natuurlijk al aan de foto’s, maar ik doe het toch ook nog even hier: ik ben geslaagd! Hoera! Lezen jullie mee?

HET GESPREK GISTEREN

Het was een vrij spannende dag gisteren. Een paar weken terug vertelde ik jullie nog dat ik mijn Proeve van Bekwaamheid in moest leveren en dat dat niet moeilijk was, maar wel heel veel werk vergde. Dat was – met heel veel stress – uiteindelijk gelukt, maar dan komt er nog het gesprek. Deze vond afgelopen maandag plaats, en hierin vragen ze eigenlijk alles wat onduidelijk was in jouw Proeve óf standaard vragen zijn (zoals over de Arbo-wet). Na het gesprek was ik er eigenlijk al totaal zeker van dat ik het niet zou gaan halen (want je raakt best onzeker als ze alles vragen wat onduidelijk was), maar toen ik na een overleg teruggeroepen werd had ik het tóch dik gehaald. Whoop-whoop!

GOED… EN NU?

Ja… En nu? Daar kan ik jullie nog niks over vertellen, helaas, omdat ik er zelf ook totaal nog niet over uit ben. Zodra ik meer weet en er meer over kan vertellen, zal ik er een apart artikel over schrijven waarin ik alles toelicht. In elk geval loop ik komende maand nog stage in Den Haag, en daarna zie ik wel verder.

Gisteravond hebben we de champagne al open getrokken en ik heb het al goed gevierd met wat vriendinnen. Er komt vast nog een feestje aan rondom mijn diploma-uitreiking (in de categorie: alles in het leven moet je vieren) en voor nu: chill out!

Liefs, Larissa.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *