Met Daphne naar Utrecht

Vorige maand sprak ik af met Daphne (van laviededaphne.com) in Utrecht om weer gezellig bij te kletsen, rond te struinen, drankjes te doen en… foto’s te maken! Wat moet je ook anders, als twee bloggers zijnde? Ik heb een aantal foto’s voor jullie verzameld, dus kijken jullie mee?

Daphne en ik waren vorig jaar naar Rotterdam geweest, en besloten dit keer een andere stad te pakken. Omdat Utrecht voor ons beide even lang/ver reizen was, leek ons dat een leuke stad. Helaas bleek Utrecht wat betreft foto-spots behoorlijk tegen te vallen, maar we konden op de valreep drie mooie locaties vinden. Onder andere een práchtige steeg met onwijs veel bloesems. Heel erg mooi!

Benieuwd naar meer foto’s? Kijk dan op www.styledbylarissa.nl!

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *