Het traditionele tripje naar Maarn

Vorige week zondag was ik weer in Maarn: iets wat ik al jarenlang traditiegetrouw in oktober doe, en wat jullie waarschijnlijk ook wel zullen weten. 😉 Samen met vrienden gaan we altijd bijkletsen, wandelen, warme chocolademelk drinken en natuurlijk fotograferen in het bos. Ook dit jaar heb ik weer heel wat mooie foto’s gemaakt waar ik erg tevreden over ben! Kijken jullie mee?

Goed, we waren er dit keer op 21 oktober. Dat was, voor mooi, net een week te laat. De bomen waren al wat uitgevallen en veel paddenstoelen waren er niet meer. Maar ondanks dat mogen we zeker niet klagen: de bossen zijn mooier dan toen we er vorig jaar waren. Echt práchtig!

Ieder jaar zoeken we met z’n alle naar de perfecte rode paddenstoel met witte stippen. De afgelopen drie jaar hebben we er geen een kunnen vinden. Maar… dit jaar wel! Een heel aantal zelfs. Omdat ik veel paddenstoelen op de foto heb gezet en ik rete-blij ben met die foto’s, deel ik die in een apart artikel met jullie. Die komen er dus nog aan!

Geniet van de foto’s! Zijn jullie al eens in de bossen bij Maarn geweest? Liefs!

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *