Ultieme herfst inspiratie #1

Om tussen alle saaie schoolopdrachten en LLB-portfolio onderdelen door mijn blog nog enigszins leesbaar te maken, deel ik vandaag een aantal hele mooie herfstplaatjes met jullie voor wat extra inspiratie! Deze heb ik vorige week ook gedeeld op mijn eigen blog, en dat werd erg goed ontvangen, dus ik hoop dat het hier net zo veel effect heeft.

Zelf vind ik het altijd onwijs fijn om ‘even snel’ wat herfstinspiratie te bekijken. Het geeft je zo’n knus gevoel, een gevoel waarbij je kriebels in je onderbuik krijgt. Herfst, mijn favoriete seizoen. Blijer kun je mij niet krijgen.

Goed, ik ga hier niet te veel woorden aan vuil maken, want het is meer kijken dan lezen, maar geniet zeker nog even van het warme weer de komende week want ik ben bang dat het daarna wel echt afgelopen is. En voor iedereen die, net als ik, ieder jaar weer uitkijkt naar de herfst, maakt dat hélemaal niks uit. Héérlijk zelfs.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *