Hutje op de hei – ahum – bossen.

Een paar weken terug ben ik een paar dagen naar de Utrechtse Heuvelrug geweest: Lage Vuursche om precies te zijn. Het doel? Even rust, de natuur als omgeving en weg van alles thuis. Heerlijk. Ik heb dan ook, vanwege die rust, niet elke dag foto’s gemaakt maar wel een aantal mooie op de woensdag. Kijken jullie mee?

We waren er van dinsdag tot en met donderdag en zaten in een hotel in Lage Vuursche: op 70 meter afstand van het graf van prins Friso en het landgoed van prinses Beatrix. Een dorp zonder supermarkt, maar gelukkig nog nét wel bereik zo midden in de bossen. Een soort van hutje op de hei, dus. Op woensdag zijn we een rondje door het bos wezen wandelen, en daar maakte ik een aantal mooie natuurfoto’s. Ik houd zó veel van de natuur. Ik kan niet wachten om in november weer naar Maarn te gaan, wat we ieder jaar traditiegetrouw doen. Heerlijk! Veel kijkplezier. 🙂

Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *