LLB | Meerpaaldagen 2018

Dit is inhoud van kerntaak 6: Zingeving, ethiek en dialoog. Dit is een verslag van de Meerpaaldagen 2018, waar ik voor de derde keer op rij als vrijwilliger aan mee mocht helpen.

Hi lieve allemaal! Zoals jullie inmiddels wel weten hielp ik dit jaar voor de derde keer mee achter de schermen bij de Meerpaaldagen, en dat is altijd weer één groot feest. Ik ga jullie niet lastig vallen met saaie verhalen over hoe het evenement te werk gaat, maar wel met een paar pareltjes van een foto’s. En het allerleukste: mijn interview met de band Baby Blue. Kleine teaser: ik heb ze alle vijf, op camera, in boxershort gezien. Kijk je mee?

Als eerste zal ik jullie niet langer in spanning houden: hierbij het interview met de jongens van Baby Blue! Dit is een band die bij ons optrad op de vrijdagavond. Ik had aangegeven voor mijn opleiding graag wat meer te willen doen op het gebied van filmen en interviewen, en dat aanbod werd met open armen ontvangen. 😉 Zodoende had ik vrijdagavond een interview met deze – ahum – knappe jongens.

Het evenement vindt altijd plaats in het tweede weekend van augustus, op de donderdag, vrijdag en zaterdag. Overdag zijn er activiteiten voor jong en oud (onder andere een Seniorenmiddag) en ’s avonds zijn er optredens. Deze optredens zijn vrij divers: van bekende artiesten tot gezellige bandjes. Dit jaar hadden we onder andere Waylon op het podium, maar ook andere bekende namen zoals Paul de Munnik en Peter Beense. Het is dan allemaal niet helemaal mijn muziek, maar gezellig is het ieder jaar wel!

Het is ontzettend leuk en leerzaam om mee te werken aan de voorbereidingen van zo’n evenement en het is ook ieder jaar weer leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Er zijn elke editie een paar ‘kippenvel’-momenten en die zijn toch wel erg gaaf. 😉

Geniet van de foto’s hieronder en kijk voor meer foto’s op de website van de Meerpaaldagen! Liefs. 

Dit artikel is geschreven op 20 augustus 2018*


Reflectie:

Dit artikel heb ik, als vervolg op het artikel van het jaar daarvoor, geschreven op 20 augustus 2018 over mijn derde jaar bij de Meerpaaldagen. Ik ben nog steeds vrijwilliger en doe dat met veel plezier. Wat ik zie, in dit artikel, is dat ik meer foto’s gebruik dan tekst om de sfeer goed te omschrijven. Het jaar daarvoor, daarentegen, vertelde ik meer door middel van tekst in plaats van beeld. Deze vorm, meer beeld dan tekst, vind ik persoonlijk het fijnst. Je ziet hierdoor veel beter hoe het festival er uit ziet en wat je moet verwachten als je nog nooit van de Meerpaaldagen hebt gehoord.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *