CHALLENGE: beslissen en knopen doorhakken

Bij Keuzedelen hebben we in de laatste les met zowel E&O als MR de opdracht gekregen om als afsluiter een skill uit te kiezen waar je minder goed in bent, en hierbij een challenge te verzinnen om dit de komende tijd meer onder de knie te krijgen.

De SKILL waar ik niet zo heel goed in ben is SKILL 9: Beslissen en knopen doorhakken. Eerlijk? Ik ben er rete slecht in. Beslissingen maken is een ware hel en knopen doorhakken vind ik onwijs moeilijk.

Om dit beter onder de knie te krijgen leek het me een realistische doelstelling om bij elke beslissing die gemaakt moet worden, een timer te zetten en binnen tien minuten een besluit genomen te hebben. Binnen deze tien minuten moet ik de knoop doorgehakt hebben of op z’n minst een middenweg gevonden hebben.

Ik ga proberen dit de komende tijd een beetje bij te houden via een logboek. Deze deel ik dan, zodra hij vol genoeg is, ook hier op mijn blog.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *