Portrait

Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje van Dionne: ‘Laris! Die mooie bloesembomen in mijn straat, ze worden binnenkort weggehaald! Zullen we er nog wat foto’s maken?’ Toevalligerwijs had ik die week met haar afgesproken voor het filmen voor mijn documentaire, en dus besloten we meteen na het filmen wat foto’s te maken bij de bomen. Omdat ik zulk soort gelegenheden altijd gebruik voor mij portfolio, kan ik ook deze meteen toevoegen.

Op het moment dat we buiten stonden, begon het al flink te schemeren en dus had ik een uitdaging met het maken van de foto’s. Veel foto’s werden automatisch al onscherp, omdat de instellingen verkeerd stonden (we moesten opschieten ;-)) en de zon steeds verder onder ging. Achteraf zijn er toch nog heel wat foto’s wél gelukt, en daar ben ik best tevreden mee!

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *