Het kantoor in Rotterdam

Nu mijn stage officieel is afgelopen kom ik ook niet zo snel meer op kantoor. Echter, er was nog één kantoor waar ik nog geen foto’s van had gedeeld met jullie. En laat dat nou net een van mijn favoriete kantoren zijn. Kijk je mee?

Dit kantoor in Rotterdam ligt ongeveer tien minuten lopen vanaf Centraal – en in mijn geval: twee haltes met de tram – wat ontzettend dichtbij is. Ik ben hier zo’n zes á zeven keer geweest in het afgelopen half jaar: alle Hashtag Workmode Academy’s werden hier gehouden en dan werkte ik de hele dag op dit kantoor.

Ik ben helemaal verliefd op deze industriële uitstraling en kom hier dan ook graag. Toen ik foto’s maakte, was het best druk op kantoor (iedereen zat aan de lunchtafel achter), dus er ligt her en der wat rommel. Whoops! Geniet van alle foto’s! X

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *