Mijn afscheid bij #workmode

V.l.n.r.: Emilie, ik, Lois, Manoek, Roos, Ajgul, Fleur.

Gisteren was mijn aller-laatste dag bij Hashtag Workmode, en dat vind ik ontzettend jammer. Omdat zowel Roos, Manoek als ik alledrie bij Hashtag Workmode weggingen, werd er een grote afscheidslunch georganiseerd bij een van de leukste lunchplekken van Amsterdam: Jansz!

De afscheidslunch was onwijs gezellig en super lekker: ik heb genoten! Over mijn tijd bij Hashtag Workmode en hoe ik het vind om daar te moeten stoppen schrijf ik binnenkort nog een artikel over, want dat is een heel verhaal. Voor nu: geniet van alle foto’s. Tip: als je in Amsterdam bent, ga dan zeker eens langs Jansz of Pulitzer, alleen al om te kijken hoe móói het is.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *