Het kantoor in Utrecht

Een aantal weken geleden (lees: ergens in december) bezocht ik Utrecht voor een interview met collega Marit. Omdat het nieuwe kantoor in Utrecht pas net open is, was alles nog helemaal nieuw voor mij. Uiteraard maakte ik een aantal foto’s, die ik vandaag met jullie deel! 

De nieuwe locatie in Utrecht ligt best ver van het station af, waardoor het nog een behoorlijke rit is naar het kantoor. Amsterdam is voor mij toch echt dichterbij. Ondanks dat ben ik wel blij dat ik toch even ben geweest, want het is het mooiste kantoor wat we tot nu toe hebben. Alles is zo prachtig, netjes, fresh en kleurrijk. I like.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *