EEN BAAN BIJ HASHTAG WORKMODE?!

Stel dat ze je nu een baan aanbieden, na het afstuderen, zou je dan bij dit bedrijf willen werken? En waarom wel of niet?

Er is natuurlijk een kans dat ik een baan aangeboden krijg bij mijn stage bedrijf Hashtag Workmode: Ajgul, Roos en Fleur zijn ook ooit gestart als stagiaire en vervolgens doorgestroomd naar een hogere functie. Desondanks ga ik er niet van uit dat mij een baan wordt aangeboden: buiten het feit om dat ik niet weet of ze hier op zitten te wachten, is het hebben van een (deeltijd-)baan naast mijn studie bijna onmogelijk. Maar… Mocht het nou zo zijn dat mij wél een baan wordt aangeboden, neem ik deze dan aan of niet?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat voor een baan mij aangeboden wordt. Als stagiair doe ik taken die met sociale media te maken hebben, maar ben ik anderzijds ook bezig met het netjes houden van het kantoor. Dit zijn twee verschillende taken en ook twee verschillende banen.

Mocht ik gevraagd worden voor het operationele gedeelte – ofwel: de office taken – dan zou ik dit afwijzen. Ik heb een hele hoop geleerd, maar een baan hier in lijkt mij dan weer niet zo heel leuk. Wat ervaring is zeker goed, maar dat heb ik in het afgelopen jaar al genoeg opgedaan.

Stel, ze vragen mij voor het social-media gedeelte, dan zou ik dit zeker overwegen. Dit is iets wat ik heel leuk vind en waar ik later graag mee verder wil. Het ligt er aan in wat voor een vorm ik hiervoor gevraagd zou worden (full-time, part-time, vanuit huis?), maar dit zou ik in dit geval zeker in overweging nemen en er is dan ook een grote kans dat ik de baan zou aannemen.

Nogmaals, ik verwacht niet dat ik een baan aangeboden krijg, maar zo wel dan zou dit natuurlijk enorm leuk zijn. 😉

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *