MIJN WEEK IN FOTO’S

Voor de opdracht van deze week is het de bedoeling dat ik in tekst en beeld vertel wat ik allemaal heb gedaan deze week aan taken op stage. Gelukkig is geen een week hetzelfde hier en zijn er een aantal verschillende dingen die ik heb gedaan!

Maandag 8 januari

Op de eerste dag van de week, maandag, werkte ik vanaf de locatie Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam. Op maandag is dat altijd mijn vaste locatie, omdat we daar dan de weekly houden: de wekelijkse meeting met het hele team. Op deze eerste dag van de week kijk ik altijd Instagram na, omdat er in het weekend behoorlijk wat posts en reacties zijn geplaatst. Alle binnengekomen reacties beantwoordt ik en na een uur Instagram is alles weer geüpdated.

Dinsdag 9 januari

Dinsdag begon mijn dag meteen goed door een wisselstoring bij Almere, waardoor ik geen idee had hoe ik in Amsterdam moest komen. Uiteindelijk lukte het me om via Naarden-Bussum (waar ligt dat überhaupt?) in Amsterdam te komen, waardoor ik helaas wel iets te laat kwam.

Op dinsdag zit ik altijd op de locatie aan de Brouwersgracht, ook in Amsterdam. Op deze dag doe ik altijd de office supply tasks, zoals het uitruimen van de koelkast, de planten water geven en boodschappen doen. Op donderdag zit ik hier ook altijd, dus ik verdeel het altijd een beetje over beide dagen. Ook heb ik deze dag gewerkt aan mijn BPV-verslag, waarvan de deadline opeens wel heel erg dichtbij komt.

Woensdag 10 januari

Op woensdag werkte ik weer op de Oudezijds Achterburgwal, en ’s ochtends ging ik gelijk op pad richting STACH om broodjes te halen voor een meeting van Emilie. STACH is een winkel die je overal in Amsterdam kunt vinden met o.a. verse broodjes, maar ook chocoladerepen, verse koeken, hippe drankjes en noem maar op. Echt een onwijs leuke plek, maar helaas wel prijzig. Omdat mijn stage bijna afgelopen is en ik mezelf wilde trakteren, besloot ik voor deze ene keer ook een – iets te duur – vers broodje voor mezelf mee te nemen. Aanschouw: het lekkerste broodje kaas-pesto-en-veel-meer on earth! Deze was zó lekker!

Een paar uur later ging ik weer de stad in om boodschappen te doen voor deze locatie. Oh, Amsterdam, wat ga ik jou missen. <3

Ik haalde wat mapjes bij de Søstrene Grene voor alle vier onze locaties, omdat ze overal op aan het raken waren. En ondertussen natuurlijk even zelf rondsnuffelen… 😉 Ook heb ik van Manoek geleerd hoe ik moet bloemschikken – jawel! – én is mijn standaard taak op de woensdagavond om de vuilnis buiten te zetten. En daarna, off to go!

Donderdag 11 januari

Donderdag probeerde ik het bloemschikken gelijk nog een keer in de praktijk uit, want de bloemen van Bloomon stonden klaar in de keuken! En eerlijk? Het is best lekker om zo rustgevend je ochtend te starten. Schuin afknippen, dikke takken eerst… Zoiets, toch? 😉

Ik maakte wat foto’s van het fruit wat wij op kantoor hebben staan, in de hoop er iets mee te kunnen voor op de Instagram-pagina. Hier een aantal verschillende settings!

Ook vandaag ging ik weer de stad in om de nodige boodschappen te halen, met vandaag op de boodschappenlijst: toilet papier, 3 LED-lampen en WD-40. Maar… Hoe weet ik welke lamp ik moet hebben en wát is WD-40? Weer genoeg geleerd vandaag, haha.

Pretty city. <3

Vrijdag 12 januari

Vrijdag werk ik normaliter thuis, maar vandaag was dat nét even anders. Ik had namelijk mijn praktijk-examen voor de auto, and guess what… IK HEB HET GEHAALD! Hoe ontzettend fijn is dit?! Er viel direct een enorme last van m’n schouders en ik ben nog steeds zó blij! Heer-lijk.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *