Meest gebruikte werkproces

Beschrijf aan welk werkproces je het meest hebt gewerkt deze stageperiode.

In een paar maanden stage zijn er een hele hoop dingen die je leert en uitoefent. In de afgelopen weken heb ik mij met een hele hoop bezig gehouden, maar het werkproces waar ik toch wel het meeste aan heb gewerkt is…

1.4: Verzamelen van content en/of informatie

Mijn taken bij Hashtag Workmode zijn onder andere het maken van de Newsletter, het contact houden met de huurders en het bijhouden van de Instagram-pagina’s. Voor alle drie deze taken ben ik geregeld bezig met het verzamelen van content of informatie. Voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief moet ik elke maand informatie van huurders verkrijgen, die uitgelicht worden. Ook van partners die we in een maand uitlichten, moet ik content verzamelen. Daarbij mail ik huurders voor gegevens over hunzelf voor op de website. Kortom: ik ben continu bezig met het verzamelen van content en informatie!

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *