WEEKVLOG ★ Een week mee naar stage

Hashtag Workmode, Rotterdam

Je maakt een vlogje over je stage van max. 3 minuten.

Dus… Vloggen. Ik had er stiekem een hekel aan, totdat ik afgelopen maandag begon met vloggen. Een tijdje geleden had ik al een vlog gemaakt bij RTL, en ondanks dat ik dat 1) heel erg ongemakkelijk vond en ik het 2) vreselijk vond om mezelf terug te zien voor het bewerken, werd het uiteindelijk nog best goed ontvangen door vrienden en familie. Daarom vond ik het minder erg om deze week te vloggen.

Deze week was de weekopdracht een vlog, waarbij ik een hele dag zou laten zien wat ik allemaal deed. Omdat ik één dag zo karig en saai vond, besloot ik uit m’n comfort zone te stappen en er een weekvlog van te maken. Een korte, voor de schoolopdracht die maximaal 4 minuten mocht duren, en een lange: speciaal voor iedereen behalve mijn docent(en). Met alle leuke stukken er in, die ik er voor de opdracht uit moest knippen. Professioneel is de vlog niet, maar ik ben er best trots op. Al is het alleen maar omdat ik hem hier deel, want eerlijk? Ik vind het rete-ongemakkelijk. Liefs!

KORTE VERSIE

LANGE VERSIE

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

2 reacties

  1. Ah kijk. Dan weet ik in ieder geval hoe ik het moet doen. Al is de kans dat ik het überhaupt ga doen nihil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *