Mijn reis naar stage

Maak een foto van de reis naar je stage toe. Wees creatief!

De weekopdracht van deze week is om een foto te maken van je reis naar stage. Mijn reis is behoorlijk lang en ik heb dus ook een flink wat tijd te besteden in het Openbaar Vervoer. Omdat ik deze week ontzettend druk was is de weekopdracht er doordeweeks een beetje doorheen geschoten, maar gelukkig is de week nog niet helemaal om. 😉

’s Ochtends om 08:00 uur stap ik op de fiets richting de bushalte. Deze tijd is op zich prima te doen – je hoort mij niet klagen – maar voor een avondmens toch nog best pittig. Vervolgens neem ik de bus richting Lelystad, waarna ik met de sprinter naar Amsterdam Centraal reis. Er gaat ook een Intercity om dezelfde tijd weg vanaf Lelystad, maar met die trein moet ik overstappen en helaas weten we allemaal hoe dat gaat bij NS: bijna altijd fout. Daarom neem ik het zekere voor het onzekere en ga ik in de altijd-rustige sprinter en vermaak ik me met een serie. Heerlijk om zo de ochtend te beginnen!

Zodra ik op Amsterdam Centraal aankom ga ik óf lopen naar onze locatie op de Brouwersgracht, óf pak ik de metro naar de halte Nieuwmarkt voor onze locatie op de Oudezijds Achterburgwal. Na een ruime twee uur kom ik vervolgens aan op mijn stage!

Mijn reis is in totaal dus behoorlijk lang. ’s Ochtends heb ik er niet zo heel veel moeite mee, maar ’s avonds wil je gewoon liever naar huis. Ook reis ik dan in de spits en is zelfs de rustige sprinter geen rustige sprinter meer. Dat zal behoorlijk wennen zijn als ik binnenkort binnen twintig minuten weer in Zwolle sta, iedere dag. 😉 Liefs.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *