Hashtag Workmode Academy #3

Hi all! Een paar weken terug was het tijd voor de derde Hashtag Workmode Academy over Pinterest Marketing. Jody Hoogendoorn van de Pinacademie leerde ons het een en ander over Pinterest en hoe je hier het beste mee kunt groeien. Kijk je weer mee?

Volgende week ben ik weer aanwezig bij de vierde Academy over Instagram Marketing: een die ik zelf enorm interessant vind! Daar dus binnenkort meer foto’s van!

Alle foto’s die ik vandaag met jullie deel zijn gemaakt door de getalenteerde Samantha. Mocht je meer van haar werk willen zien, kun je ook haar eigen websiteInstagram of Facebook-paginabekijken. Nogmaals bedankt, Samantha, voor het mogen gebruiken van je foto’s! X

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *