Het kantoor op de Oudezijds Achterburgwal

Daar ben ik weer! Afgelopen dinsdag deelde ik het prachtige kantoor aan de Brouwersgracht met jullie, en vandaag is het tijd om het kantoor aan de Oudezijds Achterburgwal met jullie te delen. Dit is dus ook nog gewoon onderdeel van de weekopdracht! En ik ben ver-liefd op de foto’s die ik deze week heb gemaakt! Kijk je mee?

Op dit kantoor, gelegen in hartje Amsterdam, zit ik twee dagen per week. Hier ben ik op maandag en woensdag te vinden en dit is dus eigenlijk ook mijn ’thuishonk’, als ik het zo mag noemen. Het is een redelijk groot pand en er kunnen een hele hoop meiden tegelijkertijd op dit kantoor zitten. Ook is hier een meeting room, wat dit kantoor onderscheidt van het kantoor op de Brouwersgracht. Ik vind het een prachtige locatie, en ik hoop jullie ook!

Over een paar weken opent het eerste kantoor in Utrecht, onwijs gaaf! Hier zal ik dan ook, zodra alles af is, foto’s van maken en die tegen die tijd met jullie delen! Ditzelfde geldt ook voor Rotterdam, waar ik over twee weken weer een dagje ben.

Geniet van het weekend en van de foto’s! X

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *