Babe, you got this LIVE Q&A

Woensdag 4 oktober was het zo ver: de lang verwachtte live Q&A van het boek wat door mijn stage is uitgebracht stond eindelijk op de planning! Vandaag vertel ik jullie wat dit dan precies inhield en deel ik een aantal foto’s!

Het concept van deze live Q&A was dat de meiden – en één jongen – uit het publiek vragen konden stellen aan Eve Tomaszewski, Suzanne Berings en Evelien de Vries, drie vrouwen die enorm succesvol zijn. Zij zijn drie van de 23 vrouwen die geïnterviewd zijn in het boek over hun carrière en misstappen. Ook konden er vragen gesteld worden aan Martje en Emilie, over hun succes of over bijvoorbeeld het boek.

Het evenement werd gehouden in de bibliotheek in Rotterdam en ik mocht die dag helpen met het klaarzetten en organiseren van het evenement. Het was ontzettend gezellig, maar zeker ook leerzaam om hierbij aanwezig te mogen zijn.

P.s.: Op de foto waarbij een zakje Propercorn word vastgehouden ben ik handmodel. 😉

Alle foto’s die ik vandaag met jullie deel zijn gemaakt door de getalenteerde Samantha. Mocht je meer van haar werk willen zien, kun je ook haar eigen websiteInstagram of Facebook-paginabekijken. Nogmaals bedankt, Samantha, voor het mogen gebruiken van je foto’s! X

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *