Het kantoor op de Brouwersgracht!

Mijn stage staat bekend om de mooie kantoorplekken en de fijne werksfeer die het met zich mee brengt. Des te leuker vond ik het dus, om dit artikel in elkaar te puzzelen met de leukste foto’s. Ik doe het wel nét even wat anders en uitgebreider dan dat gevraagd werd. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Allereerst wil ik jullie vertellen dat ik twee weekopdrachten om ga draaien. Deze weekopdracht is nummer #10, en die van volgende week is nummer #9. Dit omdat de opdracht van deze week officieel bestaat uit een interview, maar ik wil die graag houden met de persoon die deze week nog op vakantie is. Vandaar dat ik het even omdraai!

Dat betekent dus wel dat ik deze week de volgende opdracht heb:

Simpele opdracht: plaats een foto van het bedrijfspand of de hoofdingang van je kantoor.

Persoonlijk ben ik van mening dat ik het niet kan maken om één simpele foto te plaatsen als je er ook meer kan plaatsen van deze prachtige plek, dus ik heb geprobeerd er het beste van te maken! Helaas was het een enorm regenachtige dag en dus zijn de foto’s wat donkerder dan gehoopt, maar daar is – bij gebrek aan Photoshop-skills – helaas even niks aan te doen.

Mijn stage heeft twee kantoorpanden in Amsterdam. Dit is er daar één van. Aan het einde van de week laat ik het andere pand zien, want hè: als je het doet moet je het wel goed doen. Er is ook nog een locatie in Rotterdam, maar omdat ik daar deze week helaas niet meer kom kan ik daar geen foto’s van delen. Wél houden jullie die nog van me tegoed, want binnenkort ga ik daar alsnog foto’s maken!

Waar ik overigens wel als een stekker van baal is dat de foto’s via deze WordPress versie enorm (lees: vreselijk) onscherp zijn en daar erger ik mij groen en geel aan. Helaas is ook daar niks aan te doen maar is het me gelukkig gelukt om alle foto’s, op één na, scherp te krijgen. 😉

Hieronder nog wat Instagram-foto’s van het account van Hashtag Workmode die ooit op deze locatie zijn gemaakt! En als je dan toch bezig bent: volg ons gelijk even! 😉

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *