Ik word geïnterviewd!

Laat een collega jou in een kort filmpje interviewen terwijl je aan het werk bent. Vertel/laat zien wat je doet. Niet langer dan een minuut. 

Deze week was het tijd voor één van de meest genante opdrachten ooit: jezelf laten interviewen. Ik vroeg collega Ajgul om mij wat vragen te stellen terwijl ik – totaal niet voorbereid 😉 – op een bankje buiten in de zon zat. De reden hiervan is dat we de andere meiden op kantoor niet wilden storen, en daarom even naar buiten gingen om te filmen. Mocht je je dus afvragen waarom mijn ogen enorm klein zijn: de lucht was enorm fel door de zonnige dag vandaag (yes!). Hieronder is de video te bekijken!

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *