”Uw schijfruimte zit vol.”

Terwijl ik een geruime twintig foto’s aan het inladen was van mijn uitstapje naar hotel Arena, afgelopen maandag, kreeg ik ineens de pop-up melding: ”Error. Uw schijfruimte zit vol.” Shit, alweer. Linea recta stuurde ik coach Pieter een berichtje met de vraag of hij de schijfruimte voor mij uit wilde breiden, en hij zou er naar kijken. Yes! Gelukkig! Maar omdat dit momenteel nog niet is gelukt (no worries, sommige dingen kunnen niet gelijk opgelost worden) kan ik nu dus even geen foto’s plaatsen en dus ook geen PLOG. Niet erg, maar dan weten jullie dat er volgende week (of die week daar op) ineens heel veel berichten gepubliceerd gaan worden die eigenlijk gepland waren voor afgelopen week.

Tip voor mijn klasgenootjes en de nieuwe studenten: houd je schijfruimte een beetje in de gaten en zorg dat je op tijd aan de bel trekt voor extra ruimte. 😉

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *