Dit is wat ik bij RTL deed (+ VLOG!)

Vorige week heb ik jullie meerdere malen vertelt dat ik bij RTL was, maar wat ik daar precies deed weten jullie nog niet. Vandaag vertel ik jullie in details waarom ik in het Media Park was en hoe ik het ervaren heb!

Voor school kregen wij de opdracht om een vlog te maken, waarbij je een dagje mee loopt met een bepaald beroep. Zo kwamen de beroepen ‘imker’, ‘dierenarts’ en ‘zorgboerderij’ aan bod, maar ook ‘ik ga het nieuws presenteren’. Met een engeltje op m’n schouder trok ik dat kaartje, en dus regelde mijn docent dat ik naar RTL kon! Hier heeft mijn docent voor deze opleiding gewerkt, en dus mocht ik hem als netwerk gebruiken.

Peter van Zadelhoff, presentator bij RTL Z, was zo lief om mij op sleeptouw te nemen en samen met hem heb ik een hele middag alle hoeken van de redactie van RTL Z en RTL Nieuws gezien. Ik ga jullie niet vertellen wat ik allemaal heb gedaan, want dat kunnen jullie zien in de vlog die ik heb gemaakt. Wel ben ik enorm blij met deze ervaring en zou ik zeker een keer terug willen! Vloggen is absoluut niet mijn ding en ik zal het ook niet heel vaak in m’n leven gaan doen (zeg nooit nooit), en dus zijn mijn vlog skills ook niet zo heel goed. Ach, de opdracht is voltooid en ik heb een leuke dag gehad!

De vlog is onder aan het artikel te bekijken! Laat je me weten hoe je de vlog vindt? Moet ik het vaker doen, of het toch maar bij deze ene keer laten? 😉  Liefs, Larissa. 

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *