In het nieuws: United Airlines

United Airlines was de afgelopen weken in het nieuws, en dit was niet met een positieve reden. Sterker nog: de vliegtuigmaatschappij is totaal niet in het goede daglicht gezet. Ze hebben zich namelijk, om het zo maar even te benoemen, niet helemaal netjes gedragen volgens de geruchten.

Een verloofd stel dat uit het vliegtuig is gezet, meiden met verkeerde leggings die geweigerd zijn en een man die met grof geweld uit het vliegtuig werd gesleept. Met dat laatste begon de heisa allemaal. Door een overboeking werd de man uit het vliegtuig gesleept op een hardhandige manier, bewijzen de videobeelden die door omstanders zijn gemaakt. Een gebroken neus, tanden kwijt en heel wat kneuzingen is wat hij hier aan overhield. De vliegtuigmaatschappij liet later die week weten dat de man juist enorm agressief reageerde, en dat hij daarom zo hardhandig uit het vliegtuig is gezet. Maar wie spreekt nou eigenlijk de waarheid? En komt United niet per toeval nu telkens in het nieuws omdat ze al zo vaak in het nieuws zijn geweest de afgelopen weken? We kunnen toch ook genoeg over KLM, Transavia en allerlei andere maatschappijen vertellen? Is United niet telkens het haasje door dit ene voorval?

Een lastige situatie, maar wat we wel weten is dat United compleet verkeerd in de media is gezet en dat dat ten koste gaat van hun maatschappij. Hieronder een aantal willekeurige United-nieuwsberichten die ik zo even op het internet vond toen ik zocht op United.

bron

bron

bron

bron

bron

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *