Anna als social persona

Bron: Pinterest

Voor Marketing was het de bedoeling dat wij in groepen een social persona maken voor een zelfgekozen stereotype én bedrijf. Hieronder volgt Anna: het meisje wat Cassedey, Marije en ik aan de hand van hobby’s en kwaliteiten in elkaar geknutseld hebben.

Anna is 19 jaar en studeert rechten aan de Hogeschool Luzac in Utrecht. In diezelfde stad woont ze op kamers, samen met twee kamergenootjes. Over twee jaar is ze klaar met haar studie, waarna ze advocate wil worden.

In haar vrije tijd speelt Anna handbal bij de vereniging waar ze bij aangesloten zit. Ook zit ze in de jongerenpartij DWARS, waar ze één keer per week voor vergaderd. Ze shopt vaak bij winkels zoals de Costes en Calvin Klein, maar ze koopt ook vaak nieuwe pennen en schriften bij de HEMA. Ze is dol op stationary en geordend is ze zeker. Wanneer ze leest, leest ze vaak de Cosmopolitan en de VOGUE. Deze koopt ze bijna iedere maand.

Dit jaar wilt ze heel erg graag naar het Amerikaanse festival Coachella. Daar is ze hard voor aan het sparen: een vliegticket en ticket voor het festival zijn redelijk duur. Ondertussen vermaakt ze zich met allerlei festivals in Nederland, zoals Mysteryland, Amsterdam Open Air en The Flying Dutch. Ze heeft weinig interesse in sociale media, maar zo nu en dan kijkt ze wel op wat kanalen.

Een vriend heeft Anna niet: daar heeft ze het te druk voor. In de weekenden gaat ze altijd naar haar ouders in Drenthe. De zaterdagavond is standaard gereserveerd voor een wekelijks etentje met het gehele gezin: haar twee zussen, haar broer, haar ouders en zijzelf. Vroeger gingen ze altijd naar Italië op vakantie: haar favoriete vakantieland. Na het diner gaat ze vaak met vrienden uit haar oude woonplaats uit bij de dorpskroeg.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *