Advertorial VTWonen

Ondanks het feit dat ik nog geen één les marketing heb mogen meemaken omdat ik twee keer afwezig was, heb ik wel de opdracht weten te maken. ‘Een advertorial volgens het AIDA-model’. Top, gaan we doen.

Bovenstaande advertorial heb ik volledig zelf bedacht én in elkaar geknutseld via fotor.com. VTWonen is een bedrijf wat mij enorm aanspreekt en ik interesseer mij in interieur, dus vandaar dat ik deze dienst koos. De lente komt er aan, en groen is een must have voor dit voorjaar. Heel veel woorden ga ik er verder niet aan wijden: de advertorial spreekt voor zich. Liefs, Larissa.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *