Deze dingen wist je nog niet over mij

Niet iedereen kan alles van elkaar weten. Sommige mensen hebben aparte eigenschappen, gekke hobby’s of interessante ervaringen. Het leek mij leuk om jullie vijf feitjes over mij te vertellen waarvan ik zeker weet dat jullie ze niet allemaal weten.

Over het algemeen drink ik bijna alleen maar water

Je maakt mij blijer met water dan met cola, fanta of wat dan ook. Al jarenlang drink ik alleen maar water: buiten wat warme chocolademelk in de winter, smoothies in de zomer en melk of koffie tussendoor om, zul je mij niet veel anders zien drinken. Overdag water. ’s Avonds water. Altijd water.

Later wil ik graag verhuizen naar Amsterdam of Amerika

Er is nog al een verschil tussen Amsterdam en Amerika, maar het kikkerdorpje waar ik nu woon is niks voor mij. Ik ga later veel gelukkiger worden in een grote stad, en als ik dan even geluk heb wat luxe betreft kies ik voor Amsterdam. En als ik mijn droom ooit waar mag en kan maken vind je mij terug in Californië. De aarde is niet gemaakt om op één plek te wonen, niet waar?

Guilty pleasure: Nederlandse films

Ik heb een stiekeme enorme guilty pleasure voor Nederlandse films. Om mij heen hoor ik dat Nederlandse films cliché en ‘slecht’ zijn, maar ik kan enorm genieten van een avondje Pak van mijn Hart, Hartenstraat of Soof. Máár uiteraard vind ik een avondje Amerikaanse series ook niet erg ;).

Het lezen van autobiografieën en literaire thrillers

Romans en oorlogsboeken kunnen mij gestolen worden: ik kan me úren vermaken met het lezen van autobiografieën (Anna Nooshin, Jiami Jongejan etc.) en literaire thrillers (uitblinkers: die van Saskia Noort en Simone van der Vlugt!). Iemand nog leuke aanraders?

Ik focus mij op journalistiek, maar wil stiekem héél veel beroepen uitoefenen…

Het schrijven van stukjes en het bijhouden van sociale media is iets waar ik dol op ben, maar dat is niet het enige. Dit vakgebied is iets waar ik mij de komende jaren op ga focussen, maar wellicht maak ik ooit een enorme carrièreswitch. Ik weet zeker dat ik ooit iets met interieur styling wil doen, maar dan het liefst naast mijn baan als journaliste. Daarbuiten lijkt het mij tof om recherche bij de politie te worden en lijkt het mij ook wel gaaf om iets met fotografie te gaan doen. Een hele hoop dus!

Welk feitje over mij wist jij nog niet? Welke verbaast je het meest? Liefs, Larissa. 

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.