Mijn eigen Fokke & Sukke cartoon!

Hoi allemaal! De afgelopen weken deed ik een beetje geheimzinnig over iets rondom school wat ik su-per gaaf vind, namelijk: mijn eigen Fokke en Sukke! Deze had ik nodig voor in mijn zelf gemaakte krant voor school, genaamd: nrc.laar. Jawel, nrc.laar. Kort samengevat: we moesten een eigen krant maken over een bepaalde krant, en die van mij was nrc.next (kom ik later nog op terug!). Vandaar! Ik stuurde dé cartoonist van deze twee poppetjes (Jean-Marc van Tol) een berichtje en gelukkig reageerde hij diezelfde dag nog dat hij mij wel wilde helpen. Dit is er uit gekomen! Zo. Ontzettend. Lief.! Helemaal gepersonaliseerd!

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *