Fotograferen voor BAB

Hoi allemaal! Afgelopen maandag mochten we voor Beeld en Audio Bewerking de klas uit om te fotograferen. Uiteraard bleef dat niet bij enkel de foto’s die we moesten maken, maar ook wat extra’s voor onszelf.

De opdracht was om een groepsfoto op te zoeken op internet en deze na te bootsen wat betreft de scherpte en diepte (diafragma). Hieronder zie je de vier foto’s die we maakten, met links de foto’s die we opgezocht hebben en rechts hoe wij ze nagemaakt hebben. Onder die foto’s zitten nog wat foto’s van onszelf, die praktisch gezien niet veel met de opdracht te maken hebben maar die ik wel met jullie wilde delen.


Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *