Mijn favoriete interviewer: James Corden

bron

Je kent ze wel, van die inspirerende mensen die je op de voet volgt en waarbij je hart sneller gaat kloppen zodra ze iets nieuws gepubliceerd hebben. Dit is er zo een: James Corden. Dé teddybeer die in zijn auto de meest leipe celebrity’s weet te fixen voor een rondje Los Angeles.

Ok, even wat nuttige informatie. Deze schattige man is momenteel 38 jaar oud en heeft twee lieve kinders, genaamd Max en Carey Corden. Zijn echtgenote is Julia Carey. Ik heb even voor jullie uitgezocht of er familieverbanden zijn met kerstengel Mariah Carey, maar helaas is dit niet het geval. Speaking of Mariah Carey, ook Mariah is één van de inzittenden van James zijn auto geweest! Bekijk die van haar via deze link.

Tekst gaat verder onder de video. 

Goed, James dus. James is geen gewone interviewer. James zijn werk is om eens in de zoveel tijd bekende types op te halen in zijn auto met de vraag of ze hem gezelschap kunnen houden onderweg naar zijn werk. Ze rijden een tijdje – vaak door Los Angeles, maar ook op andere plekken zoals ergens in Engeland voor Adele – en doen soms de meest gekke dingen. Zo ging hij met welbekende Bieber een kledingwinkel in en zochten ze voor elkaar outfits uit. Met Selena Gomez bezocht hij de McDonalds, waar op dat moment haar songteksten op bekers werden afgedrukt. In elke rit die hij maakt vraagt hij de celebrity’s de hemd van het lijf, en dus is James een interviewer. En de manier waarop hij dit doet maakt hem een van mijn favoriete interviewers. Sterker nog: er is niemand die wat mij betreft kan tippen aan meneer Corden.

Alle Carpool Karaokes – dat is de naam van deze autoritjes – worden uitgezonden op de Amerikaanse buis, bij het programma The Late Late Show with James Corden. Het meest bekende onderdeel van dit programma is, jawel: de Carpool Karaoke. Wereldwijd word het bekeken. Buiten de vragen die James stelt, zingen ze ook een aantal liedjes van de zanger of zangeres die bij hem in de auto zit. Hij heeft deze ingestudeerd en kan ze luid en duidelijk mee zingen, wat de meeste bij bepaalde uithalen verbaast. Als de desbetreffende persoon zelf geen liedjes maakt, weet hij daar altijd wel een oplossing voor. Zo kwam er bij Michelle Obama een vriendin van haar zingen.

Tekst gaat verder onder de video.

James, I love you. Ik kijk elke keer weer uit naar de Carpool Karaokes en vind het geweldig dat alle celebrity’s hieraan mee willen werken. Corden is de meest gezellige persoon in de auto, lijkt mij. Het staat op m’n bucketlist: een keer in de auto met de enige echte James Corden. En zijn kinderen.

Ben je benieuwd naar meer Carpool Karaokes? Hier vind je de playlist op Youtube, waar álle Carpool Karaokes in opgeslagen zijn. Inclusief de Christmas Edition.

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *