ANDRÉ HAZES JUNIOR JR.

cvwel2vwcaerbnb-jpg-large

De zoon van legende André Hazes heeft een zoontje gekregen! En uiteraard is dat hét nieuws van de dag. 

Andreas Martinus Hazes is zijn volledige naam, maar uiteraard is zijn roepnaam André. 25 oktober is de datum dat de kleine Hazes geboren werd. André complimenteerde zijn vrouw ook nog even door het volgende te zeggen:

,,Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, Monique! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.”

Onderstaande tweet tweette Cassedey vanochtend, hahaha. :’)

schermafbeelding-2016-10-27-om-09_fotor

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *