CJP vs. THE ART OF BANKSY

schermafbeelding-2016-10-25-om-13_fotorr

De realiteit en zijn keiharde feiten op doek

Dat is precies wat BANKSY zijn doel was. De Britse street artist is actief op openbare ruimtes om men de realiteit onder ogen te schuiven. En dat is gelukt. Bij mij, in elk geval.

Wereldwijd was zijn werk overal op straat te vinden en werden mensen opgeschrikt met de harde feiten. In Nederland was zijn werk vreemd genoeg zelden opgedoken, totdat de tentoonstelling naar de Beurs van Berlage kwam.

De tentoonstelling is gericht op de realiteit versus wat men ziet/wilt zien. Hele aangrijpende foto’s en graffiti werken kwamen voorbij. Bij de een sta je wat langer stil dan bij de ander. Het is heftig om te zien hoe de wereld een zwarte rand kan hebben, vind ik zelf.

schermafbeelding-2016-10-25-om-14_fotoor

Met een CJP-pas kost het enkel €14,50, maar als je tussen de 6 en 16 jaar bent, is een kaartje van €8,50 voor jou goedkoper! Tickets zijn te koop aan de kassa, online en ook te vinden in alle Primera filialen.

Van 18 juni 2016 tot en met 8 januari 2017 is BANKSY zijn originele werk te bewonderen in onze hoofdstad. The Art of Banksy is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00. De kassa is dagelijks geopend tot 17:15.

Ga je The Art of Banksy bezoeken? Deel je foto op social media met #cjpBANKSY en let us know wat je ervan vond!

228 woorden

Dit is een opdracht voor school*

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *