IN THE NEWS: JUSTIN BIEBER IN DUTCH SUPERMARKET?!

schermasfbeelding-2016-10-06-om-11_fotor

De media ontploft: Justin Bieber samen met Martin Garrix gespot, in een doodnormale Appie ergens in Amsterdam?! Can’t be real.

schermafbeelding-20016-10-06-om-11_fotor

Ik vraag me af wat volwassenen, Bieber-haters en niet geïnteresseerden van dit nieuws vinden. Justin Bieber in het land? Who cares? Dus toch. Hij werd gespot in de Albert Heijn, met eten en bier. Toch wel (bijna) alle nieuwssites en meidensites hebben het nieuws gedeeld. Elke keer weer kwamen ze uit bij Thirsa, de caissière die de twee sterren aan de kassa had.

“Ineens zei een collega dat Justin Bieber in de winkel was. Hij kwam samen met vriend Martin Garrix de supermarkt binnen. Ik geloofde het eerst niet, want je verwacht niet dat je hem in Nederland tegenkomt. Mijn collega’s begonnen te giechelen. Het is toch spannend als zo’n grote ster in de winkel staat. Ik dacht nog bij mezelf: wat als hij aan mijn kassa komt? Toen ik hem in mijn rij zag staan, kon ik mijn lach bijna niet inhouden. Ik scande de boodschappen van de klanten voor hem, maar in mijn hoofd was ik alleen maar met Justin bezig. Ik voelde mijn gezicht rood aanlopen en werd zenuwachtig.” – Glamour

 

Bijzonder om te zien hoe een heel gewoon meisje ineens zo ‘populair’ wordt, puur omdat zij de geluksvogel was die op dinsdagavond ingeroosterd stond bij haar werk. Wie van de twee er betaalde? Martijn! Ook dat vermeldt ze er bij.

Wat zou jij doen als je ineens dé Bieber en Garrix voor je hebt staan? Om zijn bonuskaart vragen? Of het toch houden bij de dinoplaatjes?

schermafbeelding-2016-10-06-om-11_fotor

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *