PHOTOGRAPHY AT BAB

_mg_3430

Goodmorning! Iedereen lekker aan het genieten van zijn/haar weekend? Afgelopen week hadden wij bij de les BAB (Beeld en audio bewerking) een hele leuke opdracht gekregen. Het was de bedoeling dat wij met een camera door de school gingen om portretten en foto’s van onszelf te maken.

In groepjes werden we de gang op gestuurd met een bizar mooie camera. Thuis fotografeer ik ook al heel veel met mijn eigen spiegelreflexcamera, maar zo een als deze heb ik thuis niet. Samen met Cassedey, Jules en Stan heb ik een heel aantal foto’s gemaakt, die uiteraard heel goed uitkomen voor persoonlijk gebruik ;). Kijk je gezellig mee naar de resultaten? En geniet van je vrije weekendje! 🙂

_mg_3427

_mg_3428

_mg_3431

_mg_3440

_mg_3448

_mg_3453

Larissa de Vos

Larissa de Vos | 19 jaar | Mediaredactie-medewerker | Eigenschappen: Spontaan / Creatief / Perfectionistisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *